Μείωσε Την Χοληστερίνη Με Φυσικό Τρόπο Σε 60 Ημέρες Ή Λιγότερο!

* Μελέτη του τομέα της Κλινικής Φαρμακολογίας της Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Με το CholesTea θα μπορέσεις:

 • Να μειώσεις την χοληστερίνη χωρίς φάρμακα και τις φρικτές παρενέργειές τους.
 • Να μειώσεις την LDL (κακή) χοληστερίνη και ταυτόχρονα να αυξήσεις την HDL (καλή)!
 • Να διατηρήσεις την χοληστερίνη σε υγιή επίπεδα και να μειώσεις τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιακών νοσημάτων και εγκεφαλικού!
 • Να λάβεις πολλά ακόμα οφέλη όπως, θετική επίδραση στην νόσο Αλτσχάιμερ, στον καρκίνου του προστάτη, του μαστού και του δέρματος!
Αγορά

Ανακάλυψε μία εναλλακτική μέθοδο μείωσης της χοληστερίνης που δεν περιλαμβάνει φάρμακα με επικίνδυνες παρενέργειες

Είναι απολύτως εφικτό να μειώσει κανείς την χοληστερίνη με φυσικό τρόπο και να γλιτώσει από τις φρικτές παρενέργειες που έχουν τα φάρμακα για την μείωση της χοληστερίνης.

Συνήθως, όταν γίνεται διάγνωση υψηλής χοληστερίνης χορηγείται από τους περισσότερους ιατρούς φάρμακα που περιέχουν στατίνες.

Οι στατίνες μπλοκάρουν στο συκώτι ένα ένζυμο που συμμετέχει στην παραγωγής της χοληστερόλης, ως εκ τούτου μειώνουν την χοληστερίνη, αλλά έχουν και πολλές επικίνδυνες παρενέργειες.

Οι επικίνδυνες παρενέργειες των στατινών είναι:

 • Δυσλειτουργία στο συκώτι
 • Βλάβες στα νεφρά
 • Ραβδομυόλυση (εκφυλιστική νόσος του μυϊκού ιστού)
 • Απώλεια μνήμης
 • Σεξουαλική δυσλειτουργία
 • Καταρράκτης
 • Και αρκετές ακόμα όπως διάρροια και αϋπνία
 • Καταρράκτης

ΓΕΓΟΝΟΣ! Τα φάρμακα που περιέχουν στατίνες μπλοκάρουν το συνένζυμο Q10!

Μία επιπλέον πολύ σημαντική παρενέργεια των στατινών είναι πως μπλοκάρουν το συνένζυμο Q10 το οποίο συμμετέχει στην δημιουργία ενέργειας.

Η έλλειψή του οδηγεί σε καρδιακή ανεπάρκεια, γήρανση και εκφυλισμό των κυττάρων. Το συγκεκριμένο συνένζυμο χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία για την θεραπεία της καρδιακής ανεπάρκεια από το 1960.

Περισσότερες από 50 μελέτες που διεξήχθησαν μετά το 1990 επιβεβαιώνουν πως το συνένζυμο Q10 προφυλάσσει από:

 • Υπέρταση
 • Στεφανιαία νόσο
 • Καρδιομυοπάθειες
 • Αρρυθμία
 • Συμφορητική καρδιοπάθεια
 • Πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας

Από όλα αυτά καταλαβαίνει κανείς πως αν λαμβάνεις στατίνες για υψηλή χοληστερίνη, επειδή ανησυχείς για παθήσεις της καρδιάς, τότε πιθανόν να έλκεις αυτό που προσπαθείς να αποφύγεις!

Υπάρχει όμως λύση και μάλιστα λύση που μας δίνει η φύση!

Κλινικές Έρευνες Αναφέρουν τα Εξής Οφέλη:

 • Μείωση στην LDL* ορού (κακή χοληστερίνη)
 • Αύξηση της HDL ορού (καλή χοληστερίνη)
 • Αύξηση της συνολικής γλουταθειόνης (GSH) του πλάσματος σε άνδρες και γυναίκες που πάσχουν από διαβήτη τύπου ΙΙ
 • Διέγερση της οστεογένεσης των βλαστοκυττάρων με τελικό αποτέλεσμα την οστική πυκνότητα (BDM)
 • Ενίσχυση του αντιοξειδωτικού αμυντικού συστήματος παρέχοντας προστασία κατά του οξειδωτικού στρες

Υπάρχει φυσική μέθοδος μείωσης της χοληστερίνης που ονομάζεται Cholestea!

Αγορά Cholestea

Άλλες κλινικές έρευνες έδειξαν προστασία από τη δημιουργία αθηρωμάτωσης των αρτηριών και κατ' επέκταση από καρδιαγγειακά νοσήματα, ενώ επηρεάζεται και η σύσπαση των λείων μυϊκών ινών που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του καρδιακού παλμού.

Σημαντική είναι η δράση στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης και στον καρκίνο του προστάτη. Επιμηκύνει τον μετεγχερειτικό χρόνο διπλασιασμού του PSA, ενώ καθυστερεί τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων και προκαλεί τον θάνατο τους.

Περισσότερες έρευνες έδειξαν τη θετική επίδραση στη φθορά των χόνδρων, στη νόσο Αλτσχάιμερ και στην παρεμπόδιση δημιουργίας όγκων του δέρματος.

Υπάρχουν πολλές άλλες μελέτες και συνεχής έρευνα για τη θεραπεία του καρκίνου, περιλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού, του προστάτη, των πνευμόνων και του μελανώματος.

Τα θαυματουργά φυσικά συστατικά του Cholestea μειώνουν αποτελεσματικά την χοληστερίνη!

Τα 3 θαυματουργά στοιχεία...

Το CholesTea είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει ακριβείς συγκεντρώσεις από πολυφαινόλες, κατεχίνες και ανθοκυανίνες προερχόμενες από εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού, ροδιού και βιταμίνη C.

 • 1

  Θαυματουργό συστατικό Νο1: Πράσινο Τσάι

  Το πράσινο τσάι είναι από τα σημαντικά για την υγεία φυτά στον πλανήτη.
  Προσφέρει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
  Μερικά από τα οφέλη του πράσινου τσαγιού είναι η βελτίωση της εγκεφαλικής λειτουργίας, ο έλεγχος της υπέρτασης, η πρόληψη του καρκίνου και φυσικά η μείωση της χοληστερίνης.

 • 2

  Θαυματουργό συστατικό Νο2: Ρόδι

  Το ρόδι έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές θρησκείες και κουλτούρες ως σύμβολο ζωής και γονιμότητας.
  Το ρόδι προσφέρει πλούσια αντιοξειδωτική δράση που όχι μόνο μειώνει την χοληστερίνη αλλά επιταχύνει τον καθαρισμό των αρτηριών.
  Επίσης αναζωογονεί τα κύτταρα, προστατεύει το δέρμα, , προστατεύει από εγκεφαλικές βλάβες, μειώνει ρυτίδες και ενισχύει το γαστρεντερικό.

 • 3

  Θαυματουργό συστατικό Νο3: Βιταμίνη C

  Η βιταμίνη C είναι γνωστή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και την αντιοξειδωτική της δράση.
  Επιπλέον συμμετέχει ενεργά στην σύνθεση κολλαγόνου, την δημιουργία αντισωμάτων, την παραγωγή αιμοσφαιρίνης, μειώνει την αρτηριακή πίεση και βοηθά στην αποκατάσταση των ιστών.
  Τα οφέλη της βιταμίνης C δεν σταματούν εδώ. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει πως συμβάλλει στην προστασία του οργανισμού από καρκίνο, αλλά και στον περιορισμό της εξάπλωσής του.

Πράσινο Τσάι

Ρόδι

Βιταμίνη C

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga.

- Μαρτυρία Πελάτη

Το Cholestea Είναι Ελληνικό Προϊόν!

Η Vitamelia είναι Ελληνική εταιρία και το γεγονός αυτό έχει μεγάλη σημασία. Πολλοί δεν το γνωρίζουν αλλά τα συστατικά πολλών συμπληρωμάτων διατροφής είναι από την Κίνα.

Αυτό είναι σημαντικό επειδή τα προϊόντα αυτά δημιουργούνται με λίγη ή και καθόλου επιτήρηση. Δεν μπορείς να γνωρίζεις με βεβαιότητα τι περιέχεται στο προϊόν.

Εμείς Διαφέρουμε…

Η Vitamelia προσφέρει άριστης ποιότητας προϊόντα η οποία επιτυγχάνεται κατά τη φάση της παρασκευής και της παραγωγής με διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου. Οι πρώτες ύλες είναι ελεγμένες και πιστοποιημένες με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές GMP. Τα προϊόντα παρασκευάζονται τηρώντας αυστηρά τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς GMP.

Αυτό σημαίνει πως λαμβάνεις ένα 100% φυσικό προϊόν, άριστης ποιότητας και μέγιστης αποτελεσματικότητας.

Δεν Χρειάζεται Να Λαμβάνεις Φάρμακα Για Το Υπόλοιπο Της Ζωής Σου

Όπως έχω αναφέρει πιο πάνω, τα φάρμακα που περιέχουν στατίνες έχουν φρικτές παρενέργειες. Ένα επιπλέον πρόβλημα είναι πως με την διακοπή της φαρμακευτικής αγωγής η χοληστερίνη επιστρέφει σε μη φυσιολογικά επίπεδα.

Αυτό σημαίνει πως όσο λαμβάνεις φάρμακα όλα καλά. Με την διακοπή τους όμως το πρόβλημα επανέρχεται. Θέλεις πραγματικά να λαμβάνεις στατίνες για την χοληστερίνη εφ’ όρου ζωής;

Σε αντίθεση, το Cholestea είναι πραγματικά επαναστατικό. Μόλις η χοληστερίνη πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα απαιτείται μία απλή συντήρηση. Δεν είναι υποχρεωτικό να λαμβάνεται εφ’ όρου ζωής. Μπορείς πραγματικά να ξενοιάσεις από την υψηλή χοληστερίνη. Είναι θέμα απόφασης!

Στην Vitamelia λαμβάνουμε συνεχώς μηνύματα σαν και αυτά:

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem.

Μπάμπης Παπαδόπουλος
Μπάμπης Παπαδόπουλος Μαρτυρία Πελάτη

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Μπάμπης Παπαδόπουλος
Μπάμπης Παπαδόπουλος Μαρτυρία Πελάτη

Αν το Cholestea δεν κάνει όσα υπόσχεται, δεν το πληρώνεις!

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Αν χρησιμοποιήσεις το προϊόν και δεν μειωθεί η χοληστερίνη επέστρεψέ μας το προϊόν, ακόμα και αν είναι άδειο και θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα στο ακέραιο. Δεν έχεις τίποτα απολύτως να χάσεις!

Για παραγγελία κάνε click στο κουμπί "αγορά"

Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου: 210 5779954

Αγορά Cholestea
Online Προσφορά